Ajankohtaista ja viimeksi päivitettyä

Koiranomistajat; Metsästyslain mukainen koirien kiinnipitoaika on 1. maaliskuuta alkaen aina 19. elokuuta saakka. Kiinnipidolla pyritään suojaamaan luonnoneläinten  lisääntymis-  ja  pesimisrauhaa!
Koiraa saa pitää vapaana ainoastaan pihamaalla, puutarhassa tai koiran  pitämiseen  varatulla  aidatulla alueella. Ulkona oleva yli viiden kuukauden ikäinen koira on pidettävä kytkettynä tai siten, että se on välittömästi kytkettävissä. Tämä tarkoittaa sitä, että koira ei irtaannu kauaksi omistajasta ja tulee luokse heti pyydettäessä, myös tilanteen äkisti muuttuessa.
metsästyslain mukaisesta koi-rien kiinnipitoajasta 1. maaliskuuta alkaen aina 19. elokuuta saakka. Kiinnipidolla pyritään suojaamaan luonnoneläinten lisääntymis- ja pesimisrauhaa.metsästyslain mukaisesta koi-rien kiinnipitoajasta 1. maaliskuuta alkaen aina 19. elokuuta saakka. Kiinnipidolla pyritään suojaamaan luonnoneläinten lisääntymis- ja pesimisrauhaa.metsästyslain mukaisesta koi-rien kiinnipitoajasta 1. maaliskuuta alkaen aina 19. elokuuta saakka. Kiinnipidolla pyritään suojaamaan luonnoneläinten lisääntymis- ja pesimisrauhaa.

16.1.2023 Hirvijahdin tilanne

HIRVIRATA on laitettu "talviteloille" - vaijeri on kelattu pois, joten pahvihirvi ei liiku.
Kohdistus on mahdollista ampumakopista 100 m:ltä.
Hirviradan ampumakoppi on siirretty talvikaudeksi 100 m:lle, myös siltä matkalta voi kohdistaa!

Haulikkoratojen kierrosmaksu on muutettu rhy:n hallituksen päätöksen mukaisesti - hinta on 4 € / kierros.

14.8.2022 Kilpailujen tuloksia

29.4.2022 Ampumaratavuorot

29.4.2022 Ampumakokeiden vastaanottajat

Tiilikkalan ampumarata; Kohdistusammuntaa varten vasemman pään tallissa olevat kehikot on käytettävissä. Huom!!! ASETA TAULU SITEN, ETTÄ ET AMMU VARSIA POIKKI !!! Seinätelineissä olevat topat ja laudat on tarkoitetu luodikkoa ja "hikilajeja" varten.

Hirvijahdin lopputilanne 15.1.2022 Mäntyharjun-Hirvensalmen rhy:n alueella.

Haulikkoratojen käyttöön tarvittavia maksukortteja saa Matti Pilssarilta. Korttien lataamislaite pyritään toimittamaan kaikkien kilpailujen ja harjoituskilpailujen yhteyteen a-radalle. Kuitti pankkisiirrosta, jolla osoitetaan maksettu/ladattava summa tai käteismaksu (mieluummin maksu suoraan rhy:n tilille pankkiin). Kierrosmaksu on kaudella 2022 4,00 € ja kertamaksu (pantti) kortista 12 €.

Rhy:n tilinumero FI29 5271 2140 0026 57

Trap-radan koppien lukkoihin käy sama avain kuin Hirvi- ja metsästyshaulikkoradalla.

29.12.2019 Päivitetty ohje Eläinnäytteiden lähettämisestä Ruokavirastolle